top of page

Tarieven

Logo-only light.png
Visie

In mijn prijssetting staat zelfzorg centraal: zowel de zorg voor mezelf als de zorg voor jou. Een balans hierin is nodig en goed voor iedereen.  

Het grootste deel van mijn activiteiten heeft een vast tarief nl. voor de coachingssessies. Dit zorgt voor duidelijkheid en eenvoud bij het vastleggen van afspraken.

Tevens wil ik ook graag steeds meer op basis van waardering werken en ook andere ‘betaalmiddelen’ als geld gebruiken. Immers in de natuur is ook alles vrij voorhanden en in overvloed. Specifiek voor mijn aanbod Wandelingen in de natuur vraag ik geen vast tarief, maar een vrije bijdrage van de deelnemers. Dit betekent dat iedereen zelf kan beslissen wat te geven en hoe te geven als waardering voor mijn inspanningen.

Coaching

Coaching is echt connectie maken, vandaar dat ik rust inbreng in de begeleiding.  Vandaar de keuze om minimaal 1u15 te voorzien per sessie zodat er ook ruimte en tijd is om aan te komen en afscheid te nemen.

Tijdens de coaching gebeurt er tussen ons een energie-uitwisseling: 

 • van mijn kant is er de begeleiding, de aandacht, ook de opvolging tussen de sessies door en de voorbereiding (inclusief).

 • van jouw kant vindt er een betaling plaats waardoor je mij waardeert voor mijn talenten en er zo aan bijdraagt dat ik zelfvoorzienend kan leven (zorg voor mezelf en mijn omgeving) en ook kan bijdragen aan een betere wereld doorheen het steunen en meewerken aan projecten ivm natuur en welzijn.

 

Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat iedereen die behoefte heeft aan begeleiding daartoe de kans heeft. Dit wil zeggen dat als je de kostprijs voor jou moeilijk/niet haalbaar is, je contact met mij hierover kan opnemen. Er is voor alles een mogelijke oplossing.

 

Ik voorzie meerdere mogelijkheden:

 

 1. Boeken van een coachingsessie van 1 uur 15 min: € 70
  Samen met jou ga ik op zoek naar wat voor jou nu heel concreet tastbaar en bruikbaar is voor jou om te doen en te weten in functie van wat je kiest uit mijn aanbod

  Voor coaching in de natuur: een sessie van 1 uur 30 min: € 85 (dit is inclusief verplaatsingstijd) 
  Deze coachings vinden plaats in de ruime omgeving van mooie natuur in Gent (we bepalen in onderling overleg waar en hoe we afspreken). Wil je liever afspreken in een domein buiten regio Gent, dat kan! We overleggen dan samen omtrent de kostprijs omwille van de verplaatsing.
   

 2. Boeken van een verdiepingstraject zelfzorg van min. 5 coachingsessies (6 uur 30 min coaching in totaal) inclusief tussentijdse opvolging via  e-mail : € 450. 
   

 3. Boeken van coachingsessies met gebruik van loopbaancheques 
  Ik werk sinds januari 2016 als freelance loopbaancoach en ben aangesloten bij het erkende Loopbaancentrum Wijs Werken https://www.wijswerken.com/ . Hierdoor kan je dus met loopbaancheques bij mij betalen. Je bezorgt mij digitaal deze cheque als betaalmiddel.
  Je betaalt dan zelf € 40 euro voor 4 uur loopbaancoaching of € 80 voor 7 uur loopbaancoaching. Aanvraag en betaling gebeurt via de software van de VDAB. Dit systeem is gesubsidieerd door de Vlaamse overheid, vandaar deze prijszetting. Je hebt hierop recht mits je voldoet aan een aantal voorwaarden: Heb ik recht op loopbaancheques? | VDAB. Deze loopbaancheques kunnen gebruikt worden voor mijn aanbod Loopbaanbegeleiding, Talentencoaching, Stress-en burnoutcoaching indien gelinkt aan de werkomgeving. Heb je hierover concrete vragen, neem vrijblijvend contact met me op.

 4. Boeken van een kennismakingsmoment van 15 min: gratis.  Wil je weten of er een match tussen ons is, heb je meer informatie nodig van mij vooraleer een afspraak vast te leggen, ben je onzeker over jouw vraag en mijn aanbod. Dit kan online of fysisch in mijn praktijk te Drongen gebeuren.  

Alle dienstverlening is 100% vertrouwelijk en privacy wordt gegarandeerd.  Meer info vind je terug in mijn Algemene Voorwaarden en Privacy Policy.

VDAB - Loopbaancheque label - 2021.jpg
LogoWijsWerkenmdpi_edited.png
VDAB - Loopbaancheque label - 2021.jpg
Image by Jon Flobrant
bottom of page