top of page

Jouw unieke kracht en kwaliteiten

Het klinkt cliché, maar toch is het niet zo.


Elke dag zie ik het terug. Na de al de dingen die niet goed zitten op het moment zelf, komt er bij de coachingsklant een aha moment van ‘ja, dat kan ik toch goed’ of ‘toen voelde ik me echt gelukkig’. Zo fijn die geluksmomentjes naar boven te halen. Weten dat je veel meer bent dat al jouw problemen.

Vandaar de achtergrond van deze foto ook zo treffend : WATER als symboliek. Ook al drijven er allerlei zaken in het water en passeert het rotsen, het is zoveel meer dan al die ‘struikelblokken’. Het water stroomt telkens verder met andere lichtschakkeringen erin. Nooit is het licht hetzelfde, maar telkens is er wel een weerspiegeling van de zon, de sterren s’nachts in weerspiegeling in het water te zien.


Zo zie ik het ook en het centrale licht in de persoon in kwestie komt zo ook meer in beeld en wordt vooral zichtbaarder voor de persoon in kwestie.


Dit meemaken, terugspiegelen naar de klant toe geeft mij ook meer momenten van blijdschap :-).bottom of page