top of page

Zoveel Licht En Terzelfdertijd....

Het is feest in de natuur, een openlucht party van jewelste 🌞🌼

  • Maar hoe is het in jouw leven nu ?

  • Hoe ervaar jij deze periode waarin naar flexibiliteit gevraagd wordt van iedereen, maar hoever kan je blijven meeveren in het huidige maatschappelijke en professionele leven ?

Rust, stilstaan en ademen. Dat helpt ons zo nu. Rust, stilstaan en ademen. Rust, stilstaan en ademen.

Er is geen haast geboden in de heftige steeds veranderende omgeving. Want vanbinnen in onszelf is er een rustige plek aanwezig. Een stille plek waar de commotie in de buitenwereld niet kan komen en waar je jezelf terug vindt en herontdekt.

Hier telkens naar teruggaan :naar jouw eigen innerlijke stille plek. Dat geeft stabiliteit, zoveel zuurstof en daarna weer energie om in het alledaagse leven mee te kunnen.

Steeds dieper stilstaan en voelen in jezelf, ook al voelt dat in eerste instantie niet zo veilig, rustig of comfortabel.

Ik nodig je hiertoe uit. Lukt dit jou niet of moeilijk , aarzel dan niet om eens met mij contact op te nemen voor begeleiding hierbij.

Het is ook een oefenen voor mezelf, maar ik doe het al lang vanuit een grote gevoeligheid voor omgevingen, mensen om me heen, drukte…

Ik heb dit nodig, dit terugkomen bij mezelf om mezelf als blij mens te kunnen ervaren. Als je wil, help ik je hierbij. Als je dit zelf al doet, des te beter en blijf dit zeker en vast doen .🥰🌲



bottom of page