top of page

Is dit een echte foto of bijgewerkt beeld ?

In onze beeldenmaatschappij met bewerkte teksten, foto's en ook mensen weet je niet meer goed wat er waar is en wat niet. Het kan verlammend werken om acties te DURVEN ondernemen.


Een blik uit de realiteit :

Deze foto is helemaal echt, niets bijgewerkt of verdoezelt.

Dit is een echte authentieke champignon die eruit ziet als uit keramiek gemaakt. Ik heb eraan gevoeld in Bulskampveld vandaag en deze champignon is niet uit klei of steen !!!


Wat wil ik hiermee zeggen ?


- er zijn allerlei beelden over werk en leven die circuleren waarbij we ons afvragen : is dat haalbaar ? is dat correct ? zijn dat super mensen die daar nu al werken en kunnen wij hieraan tippen ?

- ik nodig uit om te proeven van de realiteit, echt ter plekke te gaan voelen of die nieuwe werkplek wel voor jou past of gewoon met de mensen daar eerst kennismaken vooraleer een contract te tekenen


+> doen dus i.p.v. vast te zitten in beelden, bang te zijn van indrukwekkende CV's of jobadvertenties, zaken te blijven uitstellen ... gewoon contact opnemen, bellen, mailen en langsgaan ter plekke. Vaak zien de dingen er anders uit op beelden en dat is niet erg. Het hoort bij leven : ontdekken, experimenteren en dan kijken wat je doet en wat niet.


Ik was persoonlijk heel erg onder de indruk van de schoonheid van deze champignon, wat een prachtige creatie van de natuur- volledig uniek, net zoals elke mens 💕Comments


bottom of page