top of page

De Draad Met Onszelf Niet Verliezen: Is De Boodschap. Inspiratie Uit De Ondergrondse Natuur

Nature inspires us to calm down and enjoy real live 🌳💚☘

Onder de grond is er een constante uitwisseling van voedingsstoffen onderling, van gassen en allerlei impulsen worden er doorgegeven van de éné boom naar de andere doorheen een netwerk van allerlei draden van zwammen.

  • Zo vergelijkbaar met de werking van ons eigen lichaam, ons eigen ecosysteem waar ook alles onderling verbonden is door zenuwbanen, bloedvaten enz.

  • Fantastic Funghi, een film te vinden op internet, toont dit zo mooi. Inspirerend hoe de natuur samenwerkt en uitwisselt in het voordeel van elkeen.

  • Deze wetenschap en beelden, geven zoveel rust en kalmeren ons onrustige denken. We voelen weer dat we de draad ook met onszelf kunnen opnemen hierdoor. Aanwezig blijven in het eigen lichaam in een prachtig georganiseerde natuur vol verbinding.

  • Deze wetenschap en beelden vanuit de natuur zijn een waar medicijn voor deze tijd. Het versterkt de connectie met onszelf want we zijn verbonden met dit ondergrondse systeem dat ons voeding geeft, zorgt voor waterzuivering, zuivering van onze lucht en in de aarde zitten er allerlei mineralen en vitamienen die we kunnen gebruiken. Zelf viel ik telkens in slaap bij het bekijken van deze documentaire. Ontspanning zo heilzaam. Ik deel dit graag met jullie 🙏😊🍀

Moving Art Video


bottom of page