top of page

Lifecoaching

Voor wie

Loopt je leven stroef?  Herken je jezelf soms niet meer? Voel je je ongemakkelijk bij bepaalde relaties in jouw leven? 

Weet je het even allemaal niet meer? Overheersen angstgevoelens jouw dagdagelijkse bezigheden ipv de vervulling waar je zo naar zoekt?

Vraag je je af wat jouw levensdoel eigenlijk is en geraak je er zelf niet aan uit? Overheerst zwaarte jouw dagen i.p.v. vreugdevol aanwezig zijn? Overheersen emoties jouw leven? 

 

Doel
  • Je krijgt inzicht in wat er juist allemaal speelt in jouw leven

  • Je ziet meer licht en wat er positief kan veranderen en hoe hiermee daadwerkelijk om te gaan

  • Je ervaart zinvolheid , steun en vertrouwen

  • Je innerlijke kracht en blijheid stralen meer door je heen en dit weerspiegelt zich ook in jouw relaties en contacten.

  • Je ziet de wereld en het leven als een omgeving waarin je je vrij kan bewegen en talrijke mogelijkheden hebt om jezelf uit te drukken


 

Methode

We maken een analyse van jouw huidige leven en onderzoeken wat de mogelijke oorzaken zijn van de moeilijkheden die je ondervind op de dag vandaag. We staan stil bij bepaalde patronen, gedachten die jou belemmeren en checken of dit wel klopt met de realiteit. 

 

Daarna gaan we aan de slag met het overlopen van de mogelijkheden om tot een verbetering van jouw algemeen welzijn te komen.  Relaties in jouw omgeving worden hierbij in kaart gebracht, jouw eigenwaarde helderder maken  staat ook centraal, naast vele andere aspecten van jouw leven. Dit is een traject heel sterk op maat van jouw specifieke vraag, zodat elk traject anders is.  Belangrijk hierbij is vooral dat niet alleen jouw hoofd positief mee creëert maar vooral jouw hart.  Rust is een belangrijk element hierin want dan komt de meeste duidelijkheid en connectie met het lichaam. Dit omvat een combinatie van specifieke oefeningen alsook een lichaamsgerichte aanpak. Na elke sessie ga je met een actiepunt naar huis om om zelf mee aan de slag te gaan.

 

Regelmaat

Je volgt een traject van verschillende sessies, afhankelijk van jouw behoeften en eigen vooruitgang.  Ook nazorg op langere termijn is mogelijk.

 

Positieve gevolgen

Jouw levensenergie stijgt terug, je kan de dingen terug aan in het leven

Je voelt meer positieve emoties en innerlijke rust

Je kan de dingen in jouw leven in het juiste perspectief plaatsen

Je maakt de voor jou juiste keuzes 

Je kan jouw eigen unieke leven steeds meer vormgeven zodat dit leidt tot meer vervulling en tevredenheid.

De relatie met jezelf kent opheldering en verbetering, net zoals de relaties met andere belangrijke personen in jouw leven.

Schermafbeelding 2022-08-31 om 23.26.40.png
bottom of page