top of page
_L1B6722_©2022.jpg

Ik ben An, coach/trainer/transitiebegeleidster/levensgenieter naar meer harmonie in leven en werken. Ik ben ook moeder van drie kinderen, gehuwd. Voor mijn privéleven hou ik voldoende tijd vrij zodat ik echt aanwezig kan zijn met/bij hen en mezelf. Als ik werk, focus ik me 100 % op mijn werk (klanten).

Mijn talenten zijn mijn fijngevoeligheid, het aandachtig aanwezig zijn tijdens het werken met mensen, mijn openheid en betrokkenheid. 

Ik heb werkervaring opgedaan in diverse contexten en rollen, aangevuld met allerlei opleidingen en vooral ‘de opleiding van het leven zelf’ als de meeste boeiende ervaring. Dit zorgde al vaak voor veranderingen in mijn eigen leven.

 

Dat betekent keuzes maken, ook qua eigen tijdsindeling en het soort werk dat mij het beste past. Van nature uit heb ik vrij veel behoefte aan rust en ontspanning in de natuur, maar ook aan beweging. Dit neem ik actief mee in het werken als natuurcoach en het inplannen van wandelingen in de natuur voor mezelf.

In mijn eigen leven heb ik zelf fases doorgemaakt waarbij ik de balans volledig kwijt was. Telkens zocht ik de steun, inzichten en vooral positieve, rustige contacten en plekken om te werken/wonen om terug naar mijn eigen centrum, mezelf te komen. Voor het herstellen van harmonie gebruik ik een mix van inzichten uit opleidingen, therapie , lichaamsgericht werk en allerlei coachingsvaardigheden...

​​

Mijn positieve drive haal ik zelf door te werken met mensen, telkens opnieuw te bekijken naar wat er wel werkt, creatieve oplossingen te zien ontstaan vanuit de mens zelf.

 

Mijn bijdrage aan de wereld :

  • Inclusief werken: de prijzen die ik opgeef variëren van 0 euro tot een variabel naar vast tarief, afhankelijk van de dienstverlening. Hierdoor wil ik iedereen die wil beroep op mijn aanbod doen de kans hiertoe geven. 
    Lees meer hierover op de pagina ‘Tarieven’.

  • Het herstel van de natuurlijke omgeving, respect voor dieren/planten/aarde… en onze eigen natuur respecteren zijn heel belangrijk voor mij. Een deel van mijn omzet geef ik daarom aan projecten die hieraan bijdragen zoals bioboeren uit de omgeving, steun aan mensen die projecten opzetten met positieve impact ons natuurlijk milieu en zelf ook actief als vrijwilliger mentaal welzijn van mensen ondersteunen.

 

Vanuit mijn fijngevoeligheid en vlug in kaart kunnen brengen van een juiste match tussen persoon-situatie-context  met het oog op verbetering, mijn lange ervaring als erkende loopbaancoach en gecertificeerde stresscounselor, HR-professional en zoveel meer ben ik graag jouw gids.

Over mij

bottom of page